Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3'üncü Lig'deki Play-Off ilk turunda Anadolu Üniversitesi'ne elenerek futbolda sezonu yine mutsuz tamamlayan Karşıyaka'da gözler 1 Haziran'daki olağan genel kurula çevrilirken, Başkan İlker Ergüllü adaylıkla ilgili kararsız kaldı. Geçen yaz döneminde tüzükteki üyelik yılı sınırına takıldığı için olağanüstü kongrede asbaşkan olarak yönetime giren, sezon içinde şubat ayında Azat Yeşil'in istifasıyla yönetim kurulu tarafından başkanlığa getirilen Ergüllü'nün daha önce yeni dönemle ilgili hazırlık yapmasına rağmen Anadolu Üniversitesi maçı sonrası frene bastığı öğrenildi. Maç sonrası tribünde kendisine hakaret edip, stat çıkışı yanına gelerek çıkışını sürdüren bir taraftarla sözlü münakaşa yaşayan Ergüllü'nün sosyal medyada bu nedenle tepki almasına üzüldüğü ifade edildi.

        Sezon başında ve ara transferde futbol şubesinde yer almayıp kadro planlamasına dahil edilmeyen, yönetim içinde yaşanan krizde istifa etmesine rağmen 5-1'lik Batman Petrolspor yenilgisinin ardından 20 Şubat'ta başkanlığı devralan İlker Ergüllü'nün yakın çevresine yaşananlarla ilgili dert yandığı belirtildi. Başkanlığı devralınca acil olması gereken mide ameliyatını sezon sonuna erteleyip maddi-manevi tüm mesaisini futbol takımına veren Ergüllü'nün ailesinin de sağlığı ve kendi kurmadığı futbol takımının Play-Off başarısızlığı sonrası aldığı tepkiler nedeniyle görevi sürdürmesini istemediği konuşuluyor. Play-Off'ta şampiyonluk için prim kampanyası başlatıp ilk anda toplam 15 milyon TL destek sözü alan Ergüllü'nün kafasında yeni sezon öncesi camiadan gelecek maddi katkı konusunda da soru işaretleri bulunduğu öğrenildi. Karşıyaka'da başkanlık için kulislerde adı geçen isimler de kulübün içinde bulunduğu tabloda bir adım atmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa
        OSZAR »