Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA DEPREM: 5 Mayıs 2024 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi ile az önce deprem mi oldu?
        • 1

          Türkiye genelinde hem artçı hem de bağımsız sarsıntılar sürüyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin anlık verileriyle anbean kaydediliyor. Deprem endişesi yaşayanlar için AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerini haberimizde derledik. İşte, 5 Mayıs 2024 Pazar son dakika depremler listesi...

        • 2

          MANİSA'DA DEPREM!

          AFAD tarafından açıklanan verilere göre; bugün saat 07:12'de Manisa'nın Soma ilçesinde 1.5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin derinliği ise 9.86 km olarak ölçüldü.

        • 3

          AKDENİZ AÇIKLARI SALLANDI

          Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre; saat 07:12'de Akdeniz açıklarında 2.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı yerin 7.26 km derinliğinde gerçekleşti.

        • 4

          AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

          Türkiye genelinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas ölçümleriyle belirleniyor. Ülkemizde gerçekleşen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanıyor.

          AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

          KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa
        OSZAR »