Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da bir yolcu İETT şoförüne silahlı saldırıda bulundu! - Son dakika haberi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ümraniye'de İETT otobüsü şoförü tartıştığı yolcu tarafından silahlı saldırıya uğradı. Başka bir otobüsle son durağa kadar gelen saldırgan şoföre peş peşe ateş etti.

        DHA'nın haberine göre otobüs şoförü bacağından ve kalçasından yaralanırken o anlar otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Defalarca ateş eden saldırgan kolu kapıya sıkışınca durdu.

        BAŞKA BİR OTOBÜSLE TAKİP ETTİ

        Olay saat 17.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Kadıköy-Ümraniye hattında sefer yapan İETT otobüsü şoförü Emircan Gülce ile D.C. isimli bir yolcu arasında tartışma çıktı.

        REKLAM

        Araca alınmayan D.C. arkadan gelen aynı yöne giden başka bir İETT otobüsüne bindi.

        PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

        Perona gelen D.C. tartıştığı İETT şoförünü buldu. Peronda kısa tartışmanın ardından D.C. silahıyla sürücüye doğru koştu. Emircan Gülce kapıyı kapatmasına rağmen kolunu içeriye sokan saldırgan peş peşe ateş etti.

        KAPININ KAPANMASIYLA KOLU SIKIŞTI

        Sürücü kasığından, kalçasından ve dizlerinden yaralandı. Kapının kapanmasıyla kolu sıkışan saldırgana çevredekiler de müdahale etti.

        REKLAM

        Sürücünün kapıyı açmasıyla kolunu kurtaran saldırgan kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan otobüs şoförünü Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırdı.

        SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

        İETT Şoförü Emircan Gülce'yi silahla yaralayarak olay yerinden kaçan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Ekipler, D.C'yi Sultanbeyli'de gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen D.C'nin ilk ifadesinde, sarhoş olduğunu ve neden tartıştıklarını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. 12 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen D.C'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa
        OSZAR »